- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
cappa72 #4147 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kitartásodat!
Most ott tartunk, hogy látszólag lett egy féltéglánk...Addig pöcsöltem a flashtoollal, hogy elkezdett egy folyamatot, de dobott egy hibát, és onnan nem tudom bekapcsolni a gépet, így már nem kell félni, rontani nem tudunk rajta...
Ha jól értelek, akkor innen csak az maradt, hogy az előzőnek a mentéséből készítünk egy teljes képet, amit a flashtoolal feltolunk rá, mint firmware upgrade. Jól látom?
Ez a "Linux alatt kb 1 perc" akasztott meg, amikor is üres raw img-t kell készíteni...Ja! Istenke tartsa egészségben a csöppséget!
iu.: ha MTKDT-lal készítek az "egyes" gépről mentést, és abban nincs memóriakártya, akkor szól a program, hogy emiatt nem lesz system és user bigyó elmentve. Ha van benne sd kari, akkor nem szól...
Nem tudom, van-e- ennek valami jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest