- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #1297 üzenetére
Jó, akkor vegyünk egy nem One-os 6582-es telót, mondjuk a honor 3c-t. Veszed az ebből a forrásból fordított, elvileg csak android one kompatibilis kernelt, elvégzed a módosításokat a grafikus felületen hogy az menjen a 3c HD felbontásával, kikukázod valamelyik 3c-s 4.4 romból a kijelző drivert és beilleszted a kernelfába. Megpróbálod bebootolni az így portolt cm-et, szerintem el fog indulni, csak nem fog minden működni, és ha már elindult akkor lehet koncentrálni a nem működő dolgokra. Szóval mi lenne ha az android one kernelkonfigurációjával próbálkoznál, gondolom hogy van, és ezt a tapasztalataid alapján módosítanád? Azért hoztam fel példának a honor 3c-t mert a bootloadere nyitható.
Persze ezek csak feltételezések részemről hogy így megoldható a portolás, nem vagyok fejlesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest