Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pit221

csendes tag

válasz svgyula #1185 üzenetére

"Ugye azt nem gondoltad komolyan ha felrakod akkor már van egy beépített program ami elkezd futni és a csatoló felülettel kompatibilis?"

Nem gondoltam csak mivel van hozzá driver így kezelni is fogja,ha előtudnám hozni valahogy

"Vagyis egyből átíródik a menü a rádiódban és a pl bluetools telefonos kapcsolatot jelzi esetleg kihangosít netán még névjegyzéket is jelez?"

Milyen menü? miért is használnám a gyári rendszert mikor már egy sokkal jobb van helyette?

"A wifi pedig kirakja a kijelzőre a kuglit ugye?"

wifi nem a "kugli" miatt kell se nem az internet miatt! (egy picit el lehetne szakadni a google,facebook dolgoktól)

"Valószínűleg az egész csatoló felület programját át kellene írni vagy te hogyan képzelted ezt?"

Majd ha megtaláltam WinCe felületet akkor majd képekel kiegészítve írok egy bejegyzést ott erre választ kap hatol majd.

"Én biztos egy percet sem áldoznák rá! Ha nem jó így akkor nézz egy olyat ami megfelel az elvárásaidnak. De ha időmilliomos vagy akkor sok sikert......"

Ezért szép hogy nem vagyunk hála istennek egyformák :) Szerencsére megadatott az a dolog hogy időmilliomos legyek :)

Új hozzászólás Aktív témák