- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62220 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket, tehát a G3 is tud nyekeregni, de te ezt ajánlod az akku miatt
Upo:
Mindegyik készülék belül van a árkategórián, én csak azt kértem, hogy azt írják meg nekem, hogy a 2 készülék közül melyik a felhasználóbarátabb.
kb:
Zopo 140 $
Jiayu 170 $
Xiaomi 190 $ -
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62218 üzenetére
A Zopora 45-t mondtatok, a hongmi-t 47-t, a G3T-t(nem G4) 45-t találtam az apróhirdetések közt. A kijelzők itt már nagyjából hasonló tudásúak ahogy látom, de a Zopo GorillaGlass nélküli. Processzor a Zopoban 6582, a másik kettőben 6589t van. Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom a PowerVR erősebb mint a Mali. Hirtelen ennyi, meg talán azt még megemlíteném, hogy blogodban te írod le, hogy "egy picike nyiszorgás van a közepénél" míg a másik kettőnél beszámolók alapján nincs semmi ilyesmi.
-
degh
tag
-
degh
tag
Üdv minden dual-simes kollégának!
Egy kedves ismerősöm telefont szeretne vásárolni, leszűkítettük a kört 2 készülékre. Én a Xiaomi Hongmi-t ajánlom jobban, de a Jiayu G3T mellett ott van egy elég nyomós érv, 3000 mAH.
Azt szeretném tőletek megtudni, melyik a felhasználóbarátabb készülék, melyikben van kevesebb idegesítő bug? Melyik lenne jobb választás egy "mezei" felhasználónak?
Igazából a cél egy megbízható, 50 000 alatti készülék, ami a lehető legnagyobb tudás mellett a legmegbízhatóbban tegye a dolgát(mondjuk valószínű mindenkinél így van). Már jó pár tesztet átnyálaztunk, de sajnos környezetünkben senkinek nincsen ilyen telefonja, hogy élőben összehasonlíthassuk, remélem tudtok mindkét készülékre pro-kontra érveket sorolni.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest