Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sankó81
újonc
Üdv!Találtam egy rootolási lehetőséget a zte V956-hoz szerintetek mennyire használható
itt a link: http://androidforums.com/zte/744275-zte-v956-blade-e-root-help-please.html ezen belül találsz még egy linket arra kattintva lehet letölteni a root.exe fájlt.
Szerintetek haználható -
sankó81
újonc
Sziasztok! Tudtok segíteni, hogy hogyan kell a romot felrakni a készülékre.Még sose csináltam ilyet elkén egy kis segítség.Azt hiszem először rootolni kell (milyen program kell hozzá, honnan tudom letölteni) utána lehet feltenni a romot( Cyanogen- romra gondoltam)ezt a romot honnan tudom letölteni.A play store-t szeretném felrakni rá azt meg csak úgy engedi ha rootolom.Most 4.1 firmware van rajta, ha szeretném frissíteni honnan tudom leszedni a frissítést, a kínai zte honlapját néztem valószínű onnan kellene letölteni de sajnos minden kínai ezért kérnék tanácsot.
A teló tipusa: ZTE V956 4.5" Android 4.1 MSM8225Q Quad-core 1.2GHz.
Köszia segítséget.Buék mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest