-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Szeptember 25-én rendeltem egy ZOPO ZP300+ telefont a www.antelife.com oldalról.
Szeptember 30-án kaptam Tracking NO-t. Azóta viszont a küldeményem állapota nem akar változni.
Csak ennyi információ van a Singpost oldalán Szeptember 30. dátummal:
INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Elképzelhetőnek tarjátok, hogy fel sem adták a csomagot, csak kértek egy számot az ottani postától. Vagy csak az ünnepek miatt várakozik valahol a telefonom.
Azt írták az oldalukon, hogy 4-5 nap késésre kell számolni a nemzeti ünnep miatt, de ez már nagyon soknak tűnik. Ráadásul az is idegesít, hogy a leveleimre nem akarnak válaszolni.
Várjak még, vagy kezdjem el a pénzem visszakövetelni a PayPal oldalán. -
csordi
csendes tag
válasz
f8enter #4068 üzenetére
Melyik szállítási módot választottad, hogy 8 nap alatt ideért a telefonod?
• Reg China Post
• EMS
• Reg Sing Post (Az oldal ezt ajánlja)
• Reg HK Post
(Amokbuy alatt ugye a www.tmallbox.com oldalt értitek?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest