- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70568 üzenetére
Értem.Azért köszi a sok segítő szándékú ötletet mindenkinek!
-
Winner413
csendes tag
Én már mindent próbáltam amit itt írtatok,de semmire sem mentem,nyilván mert ehhez több ismeretre lenne szükségem ezen a téren.
Viszont: mivel nekem nem megy ez a dolog megkérdezném,hogy volna-e valaki aki segítene nekem életet lehetni ebbe a szépségbe?!?!?
Budapest - Kakucs közötti útvonalon elég gyakran járok(hetente akár többször is).
Segítene nekem valaki???? -
Winner413
csendes tag
válasz
szuand1 #70474 üzenetére
FELADOM!!!!!!!!!! Nyilván túl hülye vagyok ehhez,de én már minden francot letöltöttem a szgépemre,futtattam,installáltam stb de a telefonomat akkor sem ismeri fel,meg se nyikkan.Továbbra is csak azt írja ki,hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás!"és kéri az email címem jelszóval.Szóval az egész délutánom eltelt úgy hogy minden próbálkozás kudarcba fulladt.A telóm nem hajlandó kapcsolatba lépni a szgéppel.Indulok a kalapácsért;annak legalább lesz látszatja!!!
-
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70457 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget és a türelmet!!!!!
Akkor most már csak az a kérdés,hogy tudtok-e valakit ajánlani,aki tudna nekem ebben segíteni!? -
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70400 üzenetére
Már összedugtam és így is ugyanazt írja ki.
-
Winner413
csendes tag
válasz
hungobungo #70375 üzenetére
Nem enged a resetre lépni.Kiírja opcióként,de akármerre lépkedek ezt átlépi.
-
Winner413
csendes tag
válasz
cappa72 #70367 üzenetére
Az első 2 szervizbe csak a telefonon gombkombinációkkal próbálták resetelni,de nem hagyta magát,csak teszteket engedett futtatni.Kiírta a resetet is de arra nem engedett lépni.A harmadszorra egy ismerősöm próbált valamilyen szoftvert találni hozzá de azt mondta,hogy sehol sem talált mivel ez klón teló így semmi nincs hozzá a neten.
-
Winner413
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna használható ötletet adni nekem??
Nem rég - 3hete - vettem egy vadi új 2sim-es androidos okostelefont(én hülye a Vaterán vettem garancia nélkül)ami talán nem is volna baj,csakhogy az én 7éves kicsi fiam a tiltásom ellenére próbálgatta feloldani a képernyőzárt...természetesen sikertelenül.Azóta a telefon azt írja ki,hogy "túl sok rajzolási kísérlet"és kéri az email címem a jelszavammal;ami szintén nem lenne nagy gond,ha elfogadná - de nem teszi!Hiába írtam be már vagy 20x,mindig visszadob,pedig jól írom be a címet is a jelszót is és ugyanazzal az email címmel próbálok belépni amit a Google Play áruház oldaláról való letöltéseknél használtam.Már 3 helyre vittem,hátha...de semmi.Azt mondták a szervizbe,hogy kuka.
Egyébként HTM 9006 telefonról van szó.
Találkoztatok már ilyennel??
Tényleg dobhatom a kukába?
Vagy esetleg kalapáccsal próbáljam "megszerelni"??
Előre is köszi a választ!
Marianna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest