- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
tibcsi0407 #133362 üzenetére
Tudom,már szétszedtem tisztítottam a kábelt is.
Csak,mint mondtam volt,gyorsabb érintést érzékel.
Még ha igazad is van,hogy esetleg vmi szoftveres kalibrálással nem is lehet megoldani.
Még ott a lehetőség,h esetleg nem az érintőben van a hiba.
Teszem azt csatlakozó hiba pl.
De több eshetőség is lehet,amire nem gondoltam. -
GAbre
veterán
válasz
tibcsi0407 #133348 üzenetére
Nem tudom de ilyen, Mèg nem volt,h nincs 1 repedès rajta vagy valami,de nem èrzèkel csikba,csak ha gyorsan huzom az ujjam,akkor erzèkel ott.
Ha telejesen off lenne ott,latszolagos serülès nèlkül,nem is irok ide,hanem cser
èlek -
GAbre
veterán
Üdv!
A telefonom leesett,azota 1 csikban nem èrzèkel,vagyis tesztnèl többszöri atsöprèsnèl mègis.
Illetve 1-2 furcsaságot is csinál nèha.
Esetleg valami 5let? -
GAbre
veterán
Sziasztok!
Lenne 1 Bluboo Picasso telefon.
Az 1 dolog,hogy érintője behalt,amit rendeltem érintő,azt vissza kellett küldenem,mert szerelés közben megsérült az lcd is.
Amit rendeltem aliexpressről,azt kiküldték külföldre,és hiába írtam rá többször rendelés után,hogy módosítsa a címet.
De amit rendeltem másodszor,annak rossz volt az érintője(állítólag 4g-hez jó csak) visszaküldtem összetört postán.Buktam megint.De amit rendeltem ebayről, az "felhőt" jelenít csak meg.(fehér kis valami,de semmi nincs rajta).
Tud valaki biztosan működő helyet,ahol lehet rendelni,és végre nem lesz problémám,vagy nem kell visszaküldenem 3x is,hogy a pénzem 80%át visszakapjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest