Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
válasz
KamuMazsola #134942 üzenetére
Nem lehet, hogy a Mi Mix2-vel kevered? Szerintem sem 6GB RAM-os, sem 256 GB-os nincs, csak 4/64-es és 4/128-as.
-
bertokl
tag
Eszem ágában nincs belelendülni, engem egyáltalán nem érdekel, hogy mekkora egy telefon felbontása.
Talán, ha jobban megnézed a szmájlit a végén, rájössz, hogy svgyula elsütött egy poént, majd én is megpróbálkoztam eggyel.Ha nem jött be, sajnálom, de nem érdemes úgy ráfeszülni!
-
bertokl
tag
válasz
somogy #12275 üzenetére
Szia!
Én még előtted, 10-én rendeltem az aliexpressen, szintén a lightake-től, gondolván, hogy majd sz 5$ kuponnal jól járok. Azóta kaptam ugyan egy nyomonkövetési számot, ami szerint a szingapúri posta hozza, de több mint egy hete csak annyit ír a singpost oldala, hogy "INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)".
Megpróbáltam a quantiumaspac.com oldalán utánanézni, ott azt mutatja, hogy feladtak ugyan valamit, még a nevemet is írja, viszont még mindig Hongkongban van. Ráadásul a csomag tömegének 0,19-et írnak, bizonyára ez kg-ban megadott, amit keveslek, különösen, hogy még pluszban egy műanyag hátlapot is fizettem, a rendelési oldalon viszont csak a csomagra 0,4kg-ot írnak, kezdek kicsit aggódni.Mielőtt írnék az eladónak, szeretnélek megkérni, hogy - akár privátban - írj le egy pár dolgot a rendelésedről. Pl., hogy a nyomonkövetési szám szintén RQ.......SG volt-e, tömegnek, értéknek mennyi volt ráírva, hol tudtad nyomon követni.
Előre is köszönöm, a többiektől elnézést az off-ért.
-
bertokl
tag
Megint képernyővédő fóliát küldött a nemrég átvert svájcinak a hootablet. Sok esélyt nem látok, hogy bárkinek is telefont küldött volna.
-
bertokl
tag
Sziasztok!
Én is hootabletről terveztem rendelni, ezért keresgéltem a nevükre.
Ez nem túl biztató:http://www.ripoffreport.com/hootablet-com/audio-electronic-retail-stores/internet-internet-DFCE0.htm
Remélem csak a konkurencia bosszúja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Revolut
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest