- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
silver10 #135602 üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en)
Abszolúte kizárt, hogy én m.tinydeal oldalt linkeltem volna!!!!!! Az a mobilos nézet, én PC-ről linkeltem, ha neked m. előtaggal jelenik meg, akkor te mobilról nézegeted, de hsz-ben lévő link nem az.
Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes?
Nem biztos! Ha az adott telefonnál kiválasztod a "Shipping from" résznél, hogy China, akkor ÁFÁ-s lesz, ha azt választod, hogy Europe, akkor lesz ÁFA mentes. Vagyis nem az számít, hogy a tinydeal melyik oldaláról rendeled, hanem az számít, hogy melyik raktárból jön a cucc (néha az EU warehouse-ban hirdetett telefonnál előfordul, nincs is Europe forrás).
Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
Ez az adott telefonnál van megjelölve, az ott írtak a mérvadóak, de általában a készülékre 6 hónap garancia van, az akkura 3 hónap garancia van, a tartozékokra 1 hónap garancia van. A garanciáztatást neked kell intézni, amibe a kiküldés is beletartozik, általában Kínába.
A 4. kérdésedre nem tudok választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest