Hirdetés
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagydarab2
üzenetére
Én nem ugrottam nekik, mert nagyjából normálisak voltak velem az évek alatt, talán csak egyszer volt valami probléma, de az is megoldódott.
Meg különben is kedves és segítőkész volt az ügyintéző hölgy, akkor meg minek "púposkodjak" vele
-
válasz
nagydarab2
üzenetére
Fehér színű microSim-em volt nekem is. Most egy fekete színű normált kértem és azzal jó volt. Illetve ilyen kombó kártya, hogy micronak is meg normálnak is kitörheted.
Azt kamuztam, hogy eldobálja a hálózatot, hogy ne kelljen fizetni a kártya cseréért, mert kb 1 éve cserélték micro-ra. Tudom, hogy nem etikus, de nejemmel kb. évi 150ezret kifizetünk nekik telefonszámlára, úgyhogy úgy gondoltam ennyi belefér

-
válasz
nagydarab2
üzenetére
Szia!
Most cseréltem én is telefont és hasonlóan jártam a Telenoros kártyámmal. Kicserélték újra és azzal már semmi gond nincsen.
Ha rákeresel a fórumban többeknek is volt ilyen problémája, és szinte mindenkinek a kártyacsere oldotta meg dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest