-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
tom_87 #19532 üzenetére
Ez az üzenet hogyan érkezett, mert ha ahogy a kolléga is írja, sms-ben, az elég fura lenne? Autómatikusan érkezett vagy te kérted?
Az összes normális webshopnál segítenek probléma esetén és akár romot is küldenek. Ezért az árért elvárnám, hogy olyan supportot adjanak, hogy ha egy telefon ICS-vel jött ki, akkor elküldik JB-romot, ha van. Ha már ezekre ilyen "spéci" rom kerül, de ilyenről még nem hallottam... Meg lehet erősíteni vagy cáfolni! Az nem válasz, hogy én okosabb vagyok és jobban tudom... -
fPApi
őstag
válasz
tom_87 #19532 üzenetére
Egyrészt jó, hogy már nem vagyok egyedül, másrészt ezzel jól elintézted magad itt a fórumon, harmadrészt meg úgyis azt mondják, hogy biztos valami kémprogramot raknak fel frissítésnek!
Egyébként szerintem is van support és nemcsak ilyen. Én amikor valami gond/kérdés felmerül, írok nekik egy mailt és jellemzően 1-2 napon belül nemcsak válaszolnak, hanem ha kell, akkor elküldenek akár rom-ot, akár segédprogramot, akár részletes leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Windows 10
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest