Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt w910-em és itt van most a Faea F1. Sebességben teljesen egy szinten vannak, sőt, nekem meggyőzőbb volt a w910 - az ebben levő két magos proci a kategória egyik legjobbja volt, míg a négy magosok közt a 8225q az egyik leggyengébb. Szóval négy mag ide vagy oda, én inkább a w910-et venném. Abban ugyan csak 4.0.4 Android van (bár fel lehet hegeszteni újabbat is), de gyors, erős, szép. A Faea F1-ben viszont ott az NFC, ha ki tudod használni, valamint kisebb a fizikai mérete, szebb a külseje.
Ha a w910 is két kártyás lenne, mint a Faea, én inkább azt választanám - főleg, hogy olcsóbb is -, de ha nem kell a dual SIM...
Persze nem azért, mert rossz az F1, csak jobb a másik -
-
-
hpeti2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi