-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt w910-em és itt van most a Faea F1. Sebességben teljesen egy szinten vannak, sőt, nekem meggyőzőbb volt a w910 - az ebben levő két magos proci a kategória egyik legjobbja volt, míg a négy magosok közt a 8225q az egyik leggyengébb. Szóval négy mag ide vagy oda, én inkább a w910-et venném. Abban ugyan csak 4.0.4 Android van (bár fel lehet hegeszteni újabbat is), de gyors, erős, szép. A Faea F1-ben viszont ott az NFC, ha ki tudod használni, valamint kisebb a fizikai mérete, szebb a külseje.
Ha a w910 is két kártyás lenne, mint a Faea, én inkább azt választanám - főleg, hogy olcsóbb is -, de ha nem kell a dual SIM...
Persze nem azért, mert rossz az F1, csak jobb a másik -
-
-
hpeti2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest