-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
marec1122 #139174 üzenetére
Szia! Kellene működni a net-nek 3G-vel is ha nincs éppen elérhető LTE. A hiba inkább a belépés elérésével van. Ha jól emlékszem a vodefonnál volt valamilyen megnevezési hiba a belépéskor. Azt kellett átírni és működött. De nekem nincs itthoni vodás kártyám. Talán valaki tud segíteni akinek van, vagy vidd be egy "hozzáértő" üzletbe.
(#139171) Wolfskin
Szia! Hát igen nagy "paraszt" volt az az eladó ott az üzletben. Én visszamennék és megkérdezném mi is a szakmája? Szerintem virágkötő vagy pék. Sajna a memóriakezelése a telefonodnak rossz.
Ezen csak(ha van?) gyári frissebb ROM vagy egy mókolt ROM segítene bár az utóbbi szinte biztosan tartogat meglepetést-kompromisszumot. Az érdekes, hogy az én telómban is 4GB RAM van de soha nem volt gond se a 8-as droid alatt se a 9-es droid alatt.
Olyan még nem volt, hogy valami előre beállított dolog "eltűnt" és a teló nem jelzett. Ráadásul sokszor fénykép hegyekkel megrakott emailok csücsülnek a memóriában mert a látványtervet időnként azonosítani kell. De nálam nincs állandóan net-mobilnet így nem férnék másképpen ezekhez hozzá, letölteni pedig nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest