Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
válasz
Sunrise85
üzenetére
Mindkét sim-be ugyan ezt csinálja? Korábban írták itt, hogyan lehet megnövelni a mikrofon hangerejét a telefonon, esetleg próbáld meg azt. Nekem is ilyen telefonom van, már pár hónapja használom, de ilyen problémám nem volt. Amikor megvettem, sokan panaszkodtak, hogy halkan hallanak beszélgetés közben. Ezt nagyon egyszerűen orvosoltam. Mivel elég nagy a telefon mérte -amihez korábban nem szoktam hozzá- úgy beszéltem telefonálás közben, hogy eléggé eltartottam a számtól a telefon alját, ahol a mikrofon van. Annyit csináltam, hogy közelebb vittem beszélgetés közben a mikrofont a számhoz, innentől kezdve senki nem panaszkodott. Persze ezt a mikrofon hangerő beállítást szoftveresen is meg lehet csinálni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest