- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Scale #128343 üzenetére
Nem tudom hol néztem mielőtt vettem egyet, de nekem nem akciósan kemény 38.900 árat leltem, de nem emlékszem Eustock volt vagy melyik bolt. Aztán vettem egy 10 napos készüléket 33.000-ért, mert nekem az is sok volt. Hogy értékelődnek FEL az árak, ahogy jönnek az ünnepek.
-
Komplikato
veterán
válasz
Scale #128310 üzenetére
Hááát, ha bátor vagy és összes jó és rossz tulajdonságait elolvasva bevállalod, ott a Vernee Thor.
Azon ritka dual SIM kütyük közé tartozik, amibe ezek mellé befér még a micro SD is, meg van benne B20.
Cserébe se a kamera nem combos, se a GPS. A hazai garanciát a Wayteq adja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest