- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- OLED TV topic
- Autóhifi
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
b0bcat #99113 üzenetére
Ulefone Be Pro (legyen itt a neve a kereső miatt)
Sajnos a jack aljzat határozottan problémás, nem egyszerű umtp-ctia adapteres a probléma, azzal már csak sima stereo fülesként viselkedik.
Ha az adapter nélkül teszem be, ugyanaz van mint a korábban linkelt videóban, egyszerűen túl kicsi bele a csati, rövid és vékony is, "kinyomja magát" és akkor már persze nem érintkezik normálisan, nem vezérli a telót a headset gombja, a zenelájátszás sem jó. Amíg odaszorítva fogom, addig jó (sőt nagyszerűen szól zeneileg), de hát ez így nem tartható állapot...
Mindenképp kell szerezni hozzá valami adaptert a gyártótól, de ha egyáltalán van is ilyen, az vagy egy hónap mire ideér.Szintén nem jó a hagyományos micro usb csati se, de azt ugye adtak hozzá, headsetet meg nem.
A fényképező jó, nincs rózsaszín trutyi, bár bekapcsolás után én engedtem frissülni.
(#99118) fateless: Nem tudom, de az meglepett, hogy a biciklis postás hozta...
Lehet a Tiéd átcsusszan végül, ha már ennyit húzzák. Nekem hétfőn ért az országba, csütörtökön jött sms, aznap küldtem az adatokat, amit péntek óta dolgoznak fel, még reggel mindig az volt a bejegyzés, mikor csöngetett a postás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő