Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
de mit tegyen a szegény paraszt ha a kiszemelt gyártó fullhd s telója nem 301 hanem 441 ppi termel, csak ezért nem fog ppi szerint választani valamelyik nembrand es gyártót.
Én csak azt mondom hogy a kijelzőben nagyobbat adóknál kisebb antutu értékek vannak, ebből vontam én párhuzamot, lehet hogy nincs de nekem ez jött le.
emelett a thl csak 4mag 1.5ghz, a coolpad 8mag 1.7ghz, s használat közben az előbbi mégis zökkenőmentesebben müködik, amellett s3 mellé rakva a színei sem voltak annyira túlszaturáltak. Persze ez egyéni ízlés dolga.
Más:
az újabb LTe változatos telóknál más chipsetes procik vannak -nem 65xx- hanem már 67xx, erről tudnék valahol bővebben olvasni, van esetleg valakinek magyarázós linkje?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. én is amikor az ékszer vizsgálóval nézem a kijelzőt és ez rettentően zavar
Amikor a "kockák" között ott vannak a drótok és azok miatt nem látom a fehér hátteret