- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97180 üzenetére
Nem tudom, de nekem más tapasztalataim vannak. Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak. Plusz az összes "normális", Alis kereskedő 77 helyen kihangsúlyozza, hogy ha gondom van, akkor mindenképpen hozzájuk forduljak, ne hivatalosan emeljek panaszt. Lehet, hogy ez sem jelent sokat, de a Geekbuying -nál még ennyi sincs. Ha méltóztatnak is reagálni, az is olyan neszesemmifogdmegjól, mint amit Laza... idézett. Bezzeg, ha nekik fontos valami! A freaktab.com fórumra képviselőt delegáltak, hogy ha egy "olyan" embernek lenne kérdése, arra a belső kapcsolataikon keresztül, közvetlenül tudjanak reagálni. No, igen. A miniPC -knél kicsit másképp működnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest