- Projektor topic
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Te valami Xiaomi reklámember vagy? Van 1 (azaz egy) típsa, ami olcsó volt (már ugye nem kapható igazán) a kategóriájában, és ebből kiderül, hogy a Xiaomi sosem volt drága, tehát inkább Te ne terjeszd a "baromságot". Szerintem kezeltesd, vagy beszéld meg egy picológussal...

(#93257) Ezekiel Ston: Tehát találtál jobb feltételekkel olcsóbbat, és inkább nem fizetted meg a fogalmad sincs, hogy mit a Xiaomiban. Pedig megtehetted volna, hogy Xiaomit veszel drágábban és gyengébbet. De biztosan nem túlárazott, mert ha ugyanannyiba került volna, akkor inkább azt veszed meg.
Ha nem lenne drágább, akkor meg olcsóbb is lenne.
Focira lefordítva: Ha bemegy, gól... Remélem érthető. -
Ezekiel Ston
senior tag
Se a xiaomi se a lenovó nem drága...Ha offolni akar valaki mindenképp offolni fogja a cégeket. Én pl Szívesen vettem volna xiaomit, vagy lenovót, agyaltam is rajtuk, de találtam jobb specifikációval cuccot (olcsóbban) így azt vettem meg. De ha egyen áron lettek volna akkor valószínű a lenovót vagy xiaomit vettem volna inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Projektor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- iphone X (10) 64gb space grey független 100% akku
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Focira lefordítva: Ha bemegy, gól... Remélem érthető.