Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laza... #92431 üzenetére
Nem arról van szó, hogy savanyú lenne a szőlő, hanem hogy a 9 órás kijelzőidőt átlagos használat mellett nem tudja produkálni a készülék.
A ZTE v5 egy nagyon jó készülék (a két kedvenc ZTE-m a v967s és a v5), az egyik legjobb ár/érték arányú készülék, szerintem jobb, mint a Redmi 1S, de a 9 órás kijelzőidőt hangoztatni akkor is csúsztatás.Amit írtál 4-6 órát átlagos időnek "hétköznapi körülmények" között, az egy nagyon jó idő, a legtöbb versenytársat sarokba szorítja vele és ha ezt mondod, írod, akkor nem érzik magukat a leendő vásárlók sem átverve.
Amióta levitték az árát több helyen is a telefonnak, ezt ajánlom az összes barátomnak, engem kérdezőnek, ha ilyen jellegű telefont keresnek (sőt már téged is ajánlottalak
), de mindez akkor ér valamit, ha reális információk jutnak el az érdeklődőkhöz.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Laza... #92431 üzenetére
Miert lenne savanyu a szolo?
nem gondolkozom telefoncseren, majd ha a mostani megadja magat. Remelem nem mostanaban lesz. Csak megjegyeztem, hogy sem a wifi, sem a mobilnet nincs bekapcsolva. Egyszer majd lemerem lenovon repulo uzemmodban, csak hogy tudjak vele dicsekedni
(Nehogy megsertodj, viccezek csak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest