-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C #90990 üzenetére
Például? Ha én nem, akkor valaki más kipróbálta volna azokat a telefonokat, amelyeket szűkebb körben az ár/teljesítményük alapján nem feltétlen vállalnánk be mindennapos használatra. Lásd, ha a Hongmi megkapta volna a Lenovo P780 aksiját, akkor xarnék az új telefonokra, mert úgy tökéletes lenne a számomra. De persze ilyen telefon sohasem lesz... (ami mindenben az adott egyén igényeit maradéktalanul kielégíti).
Amúgy az ilyen élcelődős megjegyzéseket nagyon szeretem, mert többnyire olyanok teszik, akik nem minimálbér felett kicsivel keresnek, hanem jóval felette. Én köszönöm az Istennek és a jó szerencsémnek (tudtak iskolázni a szüleim/én magamat), hogy van munkám, korrekt fizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Update 10.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest