Hirdetés
- Még olcsóbban ágyazza be az EPYC termékcsaládot az AMD
- Apple MacBook
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
csendes
üzenetére
A spanyol raktárból nem kell, annyi, hogy be kell a postánál pipálni valami olyasmit, hogy Fizetek 35 USDt-t, hogy a spanyol raktárból jöjjön. Nem próbáltam, de ha ez valóban így van (és akár így is lehet), akkor nem kell ÁFÁt fizess.
A spanyol raktár elérhetőségét én egyelőre csak a facebookon találtam meg, a Panda keresőjében nem.A baj az, hogy a 90 USD-s T6S esetében sok a 35 USD többlet (a kb 20 dolláros fülhallágtónál meg nem is értem, ezt komolyan gondolták?), míg egy 200 USD fölöttinél már nem annyira és most 200 USD fölöttinél 25 USD kedvezményt is adnak, ez akár jó vétel is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi