Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- GeForce Now
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Crvsh3R #84312 üzenetére
Cappa72 jól mondja...vibe z vel ugyanígy jártam ha feltolod rá újra a su updatet amit baralajbi ad mellé akkor minden oké csak annyit tegyél meg előtte hogy google playbe kapcsold ki az automatikus frissítést és nem lesz gond vele!!
Ja most látom hogy próbáltad ....nekem a rootjogot is elvette...viszont nekem az higy ujra raktam és kikapcsoltam a frissítést az megoldotta a gondot
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest