- eGPU tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #80514 üzenetére
Szia!
Se factory mode nincs, se adb elérés. Ha bekapcsolom akkor bootloop, a recovery nem indul el (hangerő fel+ power) és a factory mode sem indul el (hangerő le+ power). Ha ezeket próbálom egyszerűen nem csinál semmit a telefon. Sima power gombra meg ugye bootloop a logo után.
Több féle fajta flashtoolsal próbáltam felflashelni a gyári romot, downloaddal, firmware upgraddel, mindkettő hibaüzenettel elszáll + több féle gyári romot próbáltam egyik sem jó. Próbáltam csak a recoveryt felflashelni, az sem jött össze. Van egy mtk droidtoolsos mentés, amit flashtoolsosra alakított a tulaj (nem az enyém a telefon), az sem ment fel a flash toolsal.
preloader driver fent van, próbáltam win7-en és win8-on is, mindkettőn ugyanazok a hibaüzenetek. Friss flashtoolsal és régebbi verzióval is.
adb devices parancsra, nem látja a készüléket a gép, ha újraindítom az adb-t akkor sem és eldobálja a windows a telefont, felcsatlakozik kiirja az eszközkezelőben hogy mtk65xx preloader vagy mi (a portok között is) aztán eldobja, kivéve akkor ha flashtoolsal operálok, mert akkor amíg a flashtools macerál vele addig benne van az eszközkezelőben, de amint flashtools hibaüzi van eldobja a windows is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest