-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
sasa311 #7946 üzenetére
Nekem bő 3 hét alatt megjött a Pandawilltől az Aurora2 tablet, minden "rátét" nélkül.
3 hete egy DualSimes telefon vámáfára került.
Van kockázata az ilyen vásárlásoknak, mindig csak a alap készüléket kérem, abból a megfontolásból, ha bukok, az minimális legyen. Így nincs mit félreérteni (magyarázni)..
Bármelyik shophoz van pozitív és negatív tapasztalat. Persze nem mindegy melyikhez, mennyi...
Üdv: StMiklos -
-
pmikloska
aktív tag
válasz
sasa311 #7946 üzenetére
Én már háromszor rendeltem a Pandawill-től, Sing. Post-tal, eddig mindig rendben jött minden, és gyorsan, bár ez nem jelenti azt, hogy legközelebb is simán megy majd minden. Sajnos minden kínai hazudozik, hiteget, időt húz stb. Az utolsó rendelésemnél a tápegység/adapter/töltő rossz volt, írtam nekik de semmi válasz nem jött, úgyhogy bár nem nagy tétel, de a PayPal-on fogok disputot nyitni, arra csak válaszolnak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged