Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
válasz
y300fire #75043 üzenetére
Üdv! Nekem ugyan ilyen telefonban mindkét sim foglaltban működik a 3G. A sim1-ben vodafone-al használtam. Alapban nem működött, tehát rossz APN beállításokat talált magától a telefon, de amint beállítottam kézzel, működött. A sim2-ben használom jelenleg a 3G mobilnetet egy micro sim kártyával, ami digi internet (telenor hálózatát használja). Itt is kézzel kellet beállítanom az APN-t, mert automatikusan a telenor beállításait találta meg (talán djuice), de a digi internetnél ez nem jó, ott is a jó APN beállításokkal már működik. Itt egy link az APN beállításokról: [link]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
y300fire #75043 üzenetére
Kérdés milyen szolgáltató.
Ha vodafone-s akkor APN beállítás a hiba. Ez a szolgáltató sara.
A Vodafone apn előfizetés esetén internet.vodafone.net kártyás esetben meg vitamax.internet.vodafone.net
És ez nem mindegy (simenként kell beállítások között jól belőni)
Az előfizusnál is valamiért a kártyás APN-t kapja meg, így viszont nem tud felmenni a netre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest