- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #74316 üzenetére
Nem azért írtam, mert nekem kéne. Ugyan kipróbálnám, de a minden napokban én sem hiányolok ekkorát. Korábban Xperia minim volt, azon is jól elvoltam, azután az 5 colt is nehéz volt megszokni...na jó, nem nehéz, de vannak hátrányai és én sem kívánok nagyobbat ennél. De milyen rohadt sokan vagyunk a Földön...nagyon
Valaki lehet a táskájában hordja és bluetooth-szal telefonál csak, mit tudom én, de biztos nem csinálnák, ha a kutyáknak se kéne.
Az a probléma szerintem, hogy 5 col alatt (főleg 4-hez közeledve) alig van választék, ami szerintem is nagy hiba. De én úgy sejtem idővel rájönnek van egy réteg (ami akkora, hogy nekik már érdemes gyártani), akik igen is 4-5 col közötti készülékeket vásárolnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest