- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.Kornél
csendes tag
(#7330) ZaXXoN:
A szóban forgó telefonok közül szerintem a V12 néz ki legjobban, nem beszélve a jó paraméterekről, elérhető support-ról és az alapcsomag gazdag tartalmáról, ami tovább növeli az árelőnyt.(#7321) ZaXXoN:
Ami a RAM-ot illeti, már szó volt a fórumon róla, hogy rengeteg kamu van a kínai webáruházak oldalain. Érdemes sok forrást megnézni, de méginkább a fórumon elhangzott tapasztalatok alapján felmérni mi is az igazság.
Megnyugtatlak ZaXXoN, hogy az Ulefone V12-nek valóban csak 512MB ram-ja van, de ezzel is gyors és ez a lényeg.Ahogy alakulnak a hootablet körüli ügyek, szerintem napokon belül én is indítom a rendelést a ttmalls-ról egy V12-re. $156 ruppóért a hülyének is megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest