Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
dReFiX
üzenetére
Én nézegettem ennek kapcsán ilyen checklist szerűséget... minden baromságot írtak... (kissé irrelevánsnak tűntek) formázd újra az sd karid vagy ne is tegyél bele, rakd újra a gyári rendszert full formázott belső tárhelyekkel, esetleg cpu-gpu hiba, memóriakezelési para, írtak még akksit is, ha kiveszed beteszed és nagyot ugrik a töltésjelző egy ilyen befagyós eset után... Szerintem simán lehet hardveres gond vagy nehezen kideríthető legalábbis. Nekem ugyan sokkal ritkábban ,de pár naponta véletlenszerűen, nem ciklikusan újraindul az UMI...
fact reset, ilyen-olyan wipe-ok, dalvik cache recoveryből stb... másik oprendszer, másik kernellel...
Esetleg a SIM ha túl régi nem hülyítheti meg a telót? Nekem 10 évesnél idősebb kb...
UI: random appok is akaszthatják, nézz szét közöttük, ilyen-olyan csájnaszoftok, amik gyárilag csücülnek rajta pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest