Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
wiggly
üzenetére
Szia, én tegnap rendeltem meg. Most Newman N2-m van, ezt fogom lecserélni, első sorban a dual SIM miatt. Szinte mindenhol jókat írnak róla, olvastam elég sok német/angol nyelvű tesztet, egyedül a GPS-t szokták leszólni. A mostani tel.-em is newman abban viszont olyan GPS van, hogy ilyet még nem láttam, hidegen is kb 20-30 mp alatt talál jelet, melegen pedig azonnal. Nem akarom elhinni, hogy egy újabb készülékbe a newman gyengébb GPS modult vagy antennát rakott volna, de majd meglátom. A tesztekben amúgy az akkura azt írták, hogy 1-1,5 napot ki lehet vele bírni, még a tesztelés során történő folyamatos nyomkodás mellett is. Ha megjött, majd leírom a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest