Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ilyen készülékek esetén a ráírt 3-4.000mAh-s akku szinte kivétel nélkül kamu. Még ismertebb gyártók (Elephone, Jiayu régebbi készülékeiből pár) is kamuztak már párszor. A 2500-as ZTE v967s jóval tovább bírta, mint a "2800"-as Star nemtudommármennyi telefon.
Az Elephone P6 esetén 4200-as matrica figyelt az egyébként nagy akkun, de alatta (a matrica alatt) ott volt az eredeti 3000-es felirat. -
b0bcat
addikt
Arra céloztam - láthatóan nem elég egyértelműen
-, hogy egy valóban 2500 mAh-s akku simán tudhat annyit, mint egy kamu 3000-es vagy akár nagyobb "névleges" kapacitású akku (ugyanabban a készülékben).
Persze minél márkásabb készülékről beszélünk, annál kevésbé várható csalás az akku kapacitásában.
Miután a korábbi, nagyobb méretű - és kevésbé márkás - telefonjaim (névleges) 2800-3100 mAh-s akku kapacitása után mostanában már a 2000-2500 mAh-s (névleges) kapacitás láttán is mosolyogtam, komoly meglepetésként ért múlt héten, hogy egy 2Ah-s akku is 5 napos üzemidőt tudott biztosítani az én használati módom mellett egy 5,5 colos tepsifonban.
Azt akarom az egészből kihozni, hogy nem a névleges kapacitás számít, hanem a valós, tehát nem kell "lesajnálni" egy 2500-as akkut, mert relatíve kevés gyártó kínál (kevés modellben) ennél nagyobb valós kapacitással akkut.
U.i.: Nem hiszem, hogy egy 1800-as és egy 4000-es akku között mindössze 1-2 mm eltérés lenne vastagságban.
U.u.i.: Az említett, múlt héten kipróbált telefonban a 2000 mAh-s akku 42 grammot nyom. Kíváncsi vagyok, hogy a nemsokára megérkező Star HD9000 névlegesen 3800-as akkuja mennyit fog nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest