- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
válasz
b0bcat #65464 üzenetére
Én két hónapig olvastam itt pár ezer hsz-t, rengeteg külföldi oldalon kerestem és youtube videók tömkelegét megnéztem mire kiválasztottam a nekem tetsző telefont és helyet ahol megveszem. De láttam annyi vaterás és apródos hirdetéést ami finoman szólva is pofátlan árakkal "dolgozott". Csak az a baj, hogy sokan nem is akarják beismerni, hogy nem értenek hozzá és bedőlnek egy jól megírt hirdetésnek.
Aki választás elött van még annak tanácsolom, hogy NE SZÉGYELJEN KÉRDEZNI (én is számtalan, gondolom másnak egyértelmű, kérdést feltettem), mert pl. itt ezen a fórumon rengeteg infót szereztem ami segített, szerintem, jól döneni. Ezúton is köszönöm nektek! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest