- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
En is igy gondoltam regen, de valoban nagyon szep egy 5"-os IPS fHD felbontassal. Es hagyjuk meg, van aki igenyli a szepet. Sot, igazabol a qHD-ra mar en is azt mondom, hogy azert az mar nem elegans, legyen mar szebb a kep. El vagyok vele, de no!
A masik dolog, hogy a telefont 25-35 cm-rol nezem, a TV-t meg 3-4 meterrol, vagy meg meszebbrol. A monitort meg... valahol a ketto kozott.
A harmadik meg az, hogy nem jatszom, mint sokan masok, sot, kis lagok sem zavarnak, inkabb allo kepeket, szovegeket bamulok. Az legyen mar szep, eles, jol olvashato.
En sem igenylem, de tetszik, es lehet, nekem is lesz olyanom. De most asszem marad a kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest