Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
NorbertoEco
üzenetére
Nézd, egy 25e Ft-s telefontól csodát elvárni nem lehet. Be kell látni, hogy valahol 150 US$ körül kezdődnek a komolyabb használatra való telefonok. Ez nem azt jelenti, hogy ezek az ultra olcsó telefonok semmire sem jók, csak tisztában kell lenni a korlátaikkal. Az általad leírtaknál én mondjuk az 512 MB RAM-ot tartom még kritikusnak, mert ennyi memóriával a böngészés az én Defy-men (Android 4.1.2-esen alapuló ROM-al és Opera Mini-vel) korántsem annyira zökkenőmentes, amennyire én azt szeretném - igaz az csak 1 magos SOC, de érzésem szerint itt a RAM is erősen korlátozó tényező. Sajnos személyes tapasztalatom nincs a két magos MTK procik + 512 MB RAM kombóval való netezés kapcsán, így nem biztos, hogy e téren én vagyok a legjobb információforrás.
Persze hogy TE együtt tudsz-e élni ezekkel a korlátokkal, azt én sajnos nem tudom megítélni.

A Lenovo P780-ról van Logout bemutató, van saját topicja itt. Innen kezdve információáradat van. Én is majdnem ilyet vettem, mert a 4000 mAh-s aksi roppant vonzó, illetve amit olvastam róla, az nagyon szimpatikus. Ehhez képest a ZP998 mellett döntöttem, igazából észérvekkel nehezen alátámasztható dolgok miatt (5,5"-os, FHD kijelző, 8 mag, 2GB RAM), miközben mindössze 2400 mAh-s aksija van. Az ember ritkán vesz kőkemény logika és nyers adathalmaz-elemzés alapján telefont.

Csakhogy szerintem ne most, hanem akkor kezd el a következő telefonod keresését, amikor megvan rá a pénzed. Ugyanis itt pár hónap alatt is jelentős változások vannak a piacon, jön az LTE képes új MTK SOC sorozat, szóval én azt mondom, hogy akár csak 3 hónap múlva is a P780-nál lesz sokkal jobb, szebb, vonzóbb ajánlatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest