-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
hunior #57076 üzenetére
Szia! Belefutottam én is egy hasonlóba! számolj vele hogy valami nem fog rajta működni! Nálam az sjny W7500 (azt hiszem) 125$ MTK6589 eddig stimmel amit leírtak csak annyiban más hogy a GPS vevő nincs
és a teló a beépített processzorhoz képes 2-3e pontal maradt el a cobot gt99-hez képest belső szinte ugyanaz csak utóbbi rendelkezik saját GPS vevővel! Ez csak egy példa volt a leírások pontosságára!
Ajánlom azt az egyszerű módszer amit én is szoktam csinálni vagy a teszteket vagy a típus fórumokat végigböngészni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Assetto Corsa EVO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest