- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
válasz
sunavlys #55182 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, hogy a vásárlást igazoló email után nem láttam a My orders oldalukon a telefont, hogy milyen állapotban van (egyszer már vettem tőlük egy másik telót is, az rendben látszik ott, hogy shipped). Írtam nekik pár nap múlva, hogy miért nem látom, elküldték-e már. Válaszoltak, hogy mivel vendég módban vettem meg (ezt nem értettem, mert szerintem be voltam lépve, de végül is mind1), ezért nem jelenik meg a My orders menüpont alatt, de azért elküldték a tracking számot, ahol nyomon lehet követni a telefon útját.
Én egyébként a customerservice@pandawill.com-ra írtam, onnan mindig válaszoltak eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest