Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Raqueia #50417 üzenetére
Alapban nincs rajt play, és a huawei féle emotion ui (launcher) van.
frost_ua féle "mod" rom gyakorlatilag egy gyári rom, google play -el, és apex launcherrel, root-al, kínai szemetek nélkül.
Én így csináltam: megkaptam, framaroot-al rootoltam, felraktam apk-ból mobileuncle tools-ot, mobile uncle tools-al felraktam cwm recovery-t (már van twrp is), utánna recovery-ből a moddolt romot.
Eng menüvel én is kínlódtam egy darabig, aztán feladtam. Másnap kipróbáltam, azóta működik... Állítólag át kell rakni a telepítés helyét külső sd-re, újraindítod párszor aztán jó lesz. Ha már jó, akkor visszarakhatod a belső sd-re. Most B134 moddolt romon vagyok, és nem igazán látom értelmét a frissítésnek. Minden működik. Talán ha új fícsöröket raknak bele, vagy fő verzió ugrás lesz.
miui romot egyelőre kerüljétek, nagyon kevés infó van ég róla, és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy stabil. Másik, hogy amint van mobileuncle tools, érdemes elmenteni az imei-t.
ps: jó néhány bolt már alapba a frost_ua féle rommal szállítja.... morelocale2-vel tud minden nyelven.
ps2: arra érdemes figyelni, hogy B135 romnál volt egy cwm frissítés, mert a régebbivel az a rom (és az újabbak) nem indult. twrp-vel gondolom hiba nélkül megy mind, de személyes tapasztalatom nincs. -
-
GIJoe
addikt
válasz
Raqueia #50417 üzenetére
A Huawei van olyan gáláns h kiad international cusdom romokat, enyimen is az van...
de van több multi rom már rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest