Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok
üzenetére
Szia Novicsok!
Komolyan mondod, hogy 6 óránként be kell nyomni a FastRebootPro widget-et, hát ez azért..... cerexa-cereha!!??
A vietnami vonalról tudsz valami értékelhetőt, biztatót?Hát akkor így maradok a fent lévő rom-nál, mert 1 hónapja nem bírtam már a flashtool-al beavatkozni, aztán láttam, hogy a szovjet tesók is ezen tanakodtak, hogy vajh" miért is nem akar működni (már amennyire értettem a fordítót. Most töltöttem le egy újabb driver csomagot, lehet újra megpróbálom. Akkoriban kicseréltem egy img. kiterjesztésű fájlt és fel akartam tenni, de akkor is csak a nyavalygásig jutottam, mert mindig ugyanazt az üzenetet írta ki, aztán feladtam. Ezért is kérdeztem, hogy a recovery-ből indítható rom cserét nem lehet e valahonnan elérni. Szaktársak, ha valaki tud erről valamit, megköszönném!
üdv!
-
berigazek
őstag
válasz
Novicsok
üzenetére
Az ,,appBrain" nagyon jó,a neten lehet készíteni másolatot az összes progiról,ami a telótokon van,pont mint a Google Play-en,de ez valamivel gyorsabb,praktikusabb.Bármelyik OP rendszeres Androidra visszalehet állítani.Lehet,hogy már ismeritek...akkor vegyétek úgy,hogy nem is szóltam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 64GB 2Gen. Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4588
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest