Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Ezeket a gps-eket hogy lehet/kell használni? Sógornak samsung mini-je van és engem kért meg, hogy segítsek, leszedtem 3 progit, amiből feltettük a legkisebbet, azt mondja tökéletes, mert még a sávváltást is jelzi, ha autópályán megy... (láttam írtátok a 15 m-es pontosságot...)
1. Akkor a kínában vett készülékekben már eleve van egy gps progi? és ha az nem működik, akkor másik sem fog? egyáltalán lehet feltenni másik progit a készülékekre?
2. Na ez nagyon láma kérdés... ha bekapcsolom a gps-t az működik internet kapcsolat nélkül? (már, ha az otthoni wifin elintéztem korábban a frissítéseket, stb.? ) Tehát létezik offline mód?
3. gps használható pl. arra is, hogy mérje a megtett utat? (szerintem igen, de inkább megkérdezem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- iPhone 13 128GB Midnight Akkumulátor 85%
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest