Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Ezeket a gps-eket hogy lehet/kell használni? Sógornak samsung mini-je van és engem kért meg, hogy segítsek, leszedtem 3 progit, amiből feltettük a legkisebbet, azt mondja tökéletes, mert még a sávváltást is jelzi, ha autópályán megy... (láttam írtátok a 15 m-es pontosságot...)
1. Akkor a kínában vett készülékekben már eleve van egy gps progi? és ha az nem működik, akkor másik sem fog? egyáltalán lehet feltenni másik progit a készülékekre?
2. Na ez nagyon láma kérdés... ha bekapcsolom a gps-t az működik internet kapcsolat nélkül? (már, ha az otthoni wifin elintéztem korábban a frissítéseket, stb.? ) Tehát létezik offline mód?
3. gps használható pl. arra is, hogy mérje a megtett utat? (szerintem igen, de inkább megkérdezem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő