Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKey7
csendes tag
válasz
Aksomatic
üzenetére
A támogatottság miatt én is tartok tőle, de például needrom-on is vannak fent hozzá dolgok..
Nem feltétlen tökéletes mindegyik, de mivel olcsó, és azért vannak benne olyan dolgok, amik hasonló árban lévő telefonoknál nincs, ezért csak lesz valamiféle közössége..Meg az OTG dolog nagyon tetszik benne.
Ha jól tudom, itt a topikban legalább ketten használták már a telefont, ők eddig nagyrészt pozitívan nyilatkoztak róla.. A kijelző elszíneződhet, erős nyomásnál, azt mondták..
Én amint összejön rá az összeg, szerintem beruházok rá (még egy picit gondolkozom a THL W8-ason, de az OTG-t tudnám hasznosítani a mindennapokban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi