-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
válasz
Peaceliker #29139 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy vodánál veszek netet, úgyis jobb áron van, mint a trémobilnál
Jah, jelentem, a 4.2.2 samsungos romnál az Amoin nekem is előjött a gps probléma, elvileg van rá megoldás, de nem igen akar eddig működni a történet :S
Try Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Location -> Location Based Service
under AGPS: Check AGPS enable
under EPO: Enable EPO & Auto DownloadGo Back to YGPS, check the information and wait for a fix...
Na most lát műholdakat, de hiába várok a for fix-re :S kap egy újraindítást, de félek, hogy ez a rom repül a telóról lefele
((
Esetleg van aki próbálta ezt a megoldást már és csak én bénázok el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest