Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
Groovebaby
üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni, hogy ez a Samsung küllemű alkalmazás valóban 4.2.2-es Androdot telepít a telefonra, és nagyon csicsa. Engem kicsit zavar (bár ez nem túl lényeges) ez a beköszönő Samsung logo, de mint ahogy lentebb (visszább) is olvashattuk a systemben cserélhető a bootanimáció. Sajnos valóban nem tartalmaz EU billentyűt, én ezt SwiftKey alkalmazással oldottam meg. Annak idején Raqueia fórumtárstól kaptam egy Led Reminder nevű alkalmazást, amely a notification ledet tökéletesen helyettesíti, ha root a telo.
Ami nekem kevésbé tetszett az az volt, hogy ROM telepítését követően megszűnt a CWM és ha azt flash-sel sikerült is visszatenni, a hang fel + power billentyűkkel, (de semmilyen más bill. kombinációval sem) nem engedi ezt a felületet megnyitni. Nálamnál jóval nagyobb tudású Cappa fórumtárs azt látta e hiba okául, hogy az új ROM-ba egy kis patch: recovery-from-boot.p felülírja a CWM-et. Én kipróbáltam, szép volt jó volt és egy tesztet is megért (le is mentettem CWM backup-pal), de tapasztalatom szerint semmivel nem gyorsabb, mint a Minideal-es "gyári" ROM, ami szintén 13e feletti értéket produkál Antutu-val, így egyelőre továbbra is ezt preferálom az első helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest