Hirdetés
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Acer notebook topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
"Nem kell G2, leírtam, hogy miért nem. Nem 'csak' azért, mert nagyobb, mint ami nekem kézre illik. Megtalálod, hogy milyen egyéb problémáim voltak vele kapcsolatban kb. 30 hsz-el ezelőtt."
Már bocs', de én nem azt mondtam, hogy vedd meg, csak egy méretbeli pontatlanságra hívtam fel a figyelmet. De ha a többi problémád is olyan, mint az "akkora, mint egy 4,5 colos telefon" ...
És nem G2, hanem G2s, elég jelentős a különbség, nem csak egy 's' betű! -
justaview
senior tag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
Teljesen érthető az elvárásod. A baj csak az, hogy a gyártók számháborúban állnak egymással, és a számok között ott van a kijelző mérete is.
Szerintem 1-2 év elteltével elérik a kezelhetetlenség határát a telefonok, és akkor lesz majd egy gyártó, aki visszafordulva a zsákutcából újból telefonként kényelmesen használható méretű telefont fog gyártani, az akkori csúcs technológiával.
...ha a telefon helyett be nem csapódik addig valami más kommunikációs technológia és kütyü...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest