- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
gabor# #26554 üzenetére
Rendeltem is egy feketét, mert James megesküdött rá, hogy van nekik készleten és holnap útjára is indítják. (Na kíváncsi leszek...
)
Sajnos a gorilla glassról nem tudtam lemondani, mert utálok minden fóliát, tokot, silicon case-t minden hasonló dolgot. Pedig sokáig játszott az iocean X7 vagy ZP810. AZ ideális jelölt a freelander i30/newman K1 lett volna, de annak is teljesen bizonytalan a beszerzése. Amúgy korrekt volt James, mert annak ellenére, hogy a weblapon "in stock" egyből mondta, hogy nincs nekik és nem is tudja, hogy mikor lesz, úgyh inkább válasszak mást.
-
helltp
aktív tag
válasz
gabor# #26554 üzenetére
Nem rémlik hogy ilyet írtam volna, de ha mégis akkor az N828 lenne.
Más.
Lassan kijön a Gizchina szerint az mt6589T 35%-al jobb GPU teljesítménnyel az OC miatt (286-ról 357-re), az csak viszi már rendesen a fHD kijelzőket is... (szvsz a simának is vinni-e kéne, lassan ki is derül ha végre ideér valami fHD-s cucc)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest