Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
hippo0315
üzenetére
Nem tudom, van-e értelme, van aki a keresőig nem jut el, vagy megnézni az első posztot...
Írhatsz bármit, néha az az érzés, hogy kár a gőzért.De ezek az elmúlt pár hét szüleményei. Ha ennek ellenére fontosnak véled, és van moderátor ismerősöd, esetleg jelezd neki, hogy lenne mit frissíteni, de én nem tartom velük a kapcsolatot.
És akkor még legyen beszavazó show is, hogy mi menjen még beléje, (pl készülékspecifikus gyüjtőcsoport linkek, vagy hasonló)
Én ezekhez a témákhoz azért szóltam hozzá, és mentette m el, hogy végszükség esetén bizonyosan visszataláljak oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi