Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Xabi78
üzenetére
Xabi78
Igen, Magyarországon vettem a készüléket, mert lusta voltam. Jelenleg is az Etotalk rom van rajta, egyelőre nem cserélem le, mert várom a JB-t. Addig minek nyúljak hozzá. A kamera részét próbáltam mókolgatni, de mint 2 külföldi fórumban is olvastam később, az EtoTalk romnak hála ICS-re nem tehető fel a JB kamera szoftvere. (valami két kód ütközése miatt). Hja és sikerült 2x is majdnem téglásítanom vele. Ahogy írtad mások több napos munkájának eredménye az időben rövidebb hadművelet, amit mások ingyen érhetnek el. Én pl anno javasoltam Sanyesz. kollegának, (persze viccből félig) hogy szedjen érte minimális összeget. És igen, nem értek hozzá. Kevés pénzem van és nem akarok szórakozni az egyetlen épkézláb telefonommal. Ha látnád a Blade-m állapotát ezt megértenéd, pedig vigyáztam rá nagyon (tok + fólia mindig -> kijelzője makulátlan). De a műanyag háza tipikus ZTE sh*t minőség és reped ahol csak tud. A Lenovo P770-nel te szenvedtél napokig, csak rajtad áll csinálsz-e gyorsabb verziót a nagyérdeműnek. Valakinek mindig meg kell szenvedni a sikerért (kérdés ő aratja-e le a babérokat).fPApi
nem hozzád méltóak az ilyen beírások. Sajnálattal olvasom
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest