Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Szia janez, a cikket nem fogom törölni, mert abban igazából a telefont mutatom be. A külön topik ötletét támogatom, mivel abban a szakmai szempontok lennének perdöntőek (root, cwm, apkok, flashtools, recovery stb.). Általános bemutatónak meg ott lesz a cikkem, amiben elolvashatóak a személyes tapasztalataim illetve pár kollega beleszerkesztett észrevétele is.
Privátban bárki rendelkezésére állok, aki segíteni szeretne. Azt sem tartom szükségesnek, hogy én személy szerint nyissok topikot, mivel nem én vagyok a G3 szakmai guru itten. Én Sanyesz. kollegára szavaznék, aki karöltve pár fórumtárssal (hevizms, sas311 és a többiek) magas színvonalat képeznének abban az új topikban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Shure Podcast mikrofon
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Privátban bárki rendelkezésére állok, aki segíteni szeretne. Azt sem tartom szükségesnek, hogy én személy szerint nyissok topikot, mivel nem én vagyok a G3 szakmai guru itten. Én Sanyesz. kollegára szavaznék, aki karöltve pár fórumtárssal (hevizms, sas311 és a többiek) magas színvonalat képeznének abban az új topikban.