Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
válasz
hevizms #17480 üzenetére
Én nem tudom hogy a "sanyesz" hogy csinálja, de leírom ide, hogy én hogyan csináltam. Röviden és egyszerűen.
Amit használtam hozzá:
-Jbart,
- notepad ++,
- és a jó öreg TCommander.1. Jbartban kitallózod a "Single file"-on belül a fordítani kivánt apk-t, nyomsz egy "Decompile-"t
2.A TC-ben megnyitod a pl. Gallery2.apk esetén a "\jBART\workdir\decompiled\Gallery2.apk\res\values\" mappát (azért csak a sima "values" mert ez az alap, általában az angol)
3. Az itt lévő fájlok közül a "strings .xml" amit egyértelműen fordítani kell, de szükség lehet még 1-2 másik fájlra is (arrays.xml , plurals.xml stb.).
4. Ha már telepítetted notepad++ editort (asszem ingyenes), akkor a tc-ben a fordítandó xml-fájlon jobb egérgomb hosszan, aztán "edit with notepad++"
5. Most már neki láthatsz a fekete színű szöveg magyarrá való fabriklásának... majd a végén mentsed.
A fordításhoz puskázni lehet és kell a repo könyvtárból, ha van már fordított anyag. De igénybe lehet venni másik kütyü (teló, tablet) magyar nyelvű progijainak ugyanilyen módszerrel történő kibontott xml-jét is.
6. A kész xml fájlt a (többi mintájára ) belerakod a repoban a megfelelő helyre
pl. " \repo\Hungarian\main\Gallery2.apk\res\values-hu\" ha nincs megfelelő mappa még, akkor létrehozod azt.Ez nagyon egyszerűnek tűnhet, de elég idő igényes dolog
Szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest