-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
sasa311 #17445 üzenetére
Sajnos (vagy nem sajnos, még nem tudtam eldönteni) az Android csak a kernelében és könyvtárszerkezetében, esetleg fájlrendszerében linux, attól feljebb teljesen más. Ha linux volna, elég lenne nyelvi csomagokat letölteni, telepiteni, ha vannak, de elmondható, hogy már szinte minden alkalmazásnak van fordítása. Írtad, hogy mélyen vannak az appokba integrálva a nyelvi fájlok. Na ez a baj. Melyik droid verzióban lesz úgy az appok frissítése, hogy csak a frissítendő dolgokat cseréli ki bennük? Ezt olvastam valahol. Most egy alkalmazás "frissítése" abból áll, hogy kicserélődik az egész apk. Ez felesleges adatforgalmat is eredményez. Ha ez változik, attól kezdve esélyes, hogy nyelvi csomagok is lesznek. Szerintem.
-
Vvarpi
tag
válasz
sasa311 #17445 üzenetére
Gyanús volt, hogy nem véletlen szöszölnek egyesek olyan sokat vele.
Köszönet nekik.
Én is próbálkoztam vele, de nem sikerült összeszednem minden infót.Tudom sokan leírták, de nekem mindig maradtak homályos részletek.
Esetleg ha valaki összerakna egy anyagot a kezdők számára és az bekerülne az ELSŐ hozzászólásba lehet, sok jó magyarítás születne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Óriáskészülék, kis akksival
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest